Medlemsnytt 1 juni

Hej alla medlemmar. På måndag 1 juni återupptar vi måndagsträningarna kl 18. 00 igen. Då är alla medlemmar välkomna, vad man än önskar träna. Vi hjälper varandra med träningstips om behov finns. Vi är enbart utomhus och håller på tvåmetersregeln.

Ett stort tack till dig som förnyat ditt medlemskap trots att vi inte kunnat erbjuda så många aktiviteter under våren. Det betyder mycket för vår ekonomi. Det är medlemmarna som ÄR en klubb.

CORONAVIRUSET

NLKK har med anledning av Coronaviruset beslutat att ställa in all verksamhet tom 31/5-20. Du som blivit antagen till kurs kommer att få ett personligt mejl om detta.

Även den allmänna träningen i klubbens regi på måndagkvällar ställs in. Likaså promenaderna i Norrtälje samt Rimbo och även planerade temakvällar. Vidare info kommer här samt på vår Facebooksida.

Ta väl hand om er själva och era hundar så ses vi snart igen.

Årsmöte 2020, 23/2 kl 11:00 i Rö

Vi har årsmötet i klubblokalen i Rö den 23 februari. Årsmötesförhandlingarna inleds klockan 11,00. Utöver årsmötesförhandlingarna utser vi årets hund i diverse discipliner, äter en enklare måltid samt uppmärksammar vår hundrade medlem med en gåva.

Kom och gör din röst hörd! Det är vi medlemmar som är klubben!

Klicka på dokumentlänkarna nedan för att läsa mer inför mötet.

Dagordning

Verksamhetsberättelse

Motion 1

Motion 2

Motion 3 och 4

Proposition 1

Proposition 2

Verksamhetsplan

Valberedningens förslag

Resultaträkning

Balansrapport

Budget