Foto: Joakim Lannek

På fotot ovan ser ni 2021 vinnare i klubbmästerskap i Rallylydnad. På första plats kom Annica Bergelius med Rex på 99 p. Andra plats kom Nenette Bergendorff med Wilma 94 p. På tredje plats kom Linnea Ruth med Kajsa kavat 92 p. Domare var Liss-Britt Elegård. Grattis alla!

NLKK Klubbmästerskap 4 september 2022

 Den 4 september 2022 håller NLKK klubbmästerskap (KM) i rallylydnad.

Anmälan görs till  christina.nystrom@nlkk.se, senast 2/9 kl 12.00

Statuter för NLKKs klubbmästerskap: Deltagarna ska vara medlemmar i NLKK, men de behöver inte tävla officiellt för klubben.

Rallylydnad (inget KM i lydnad -21)

Alla deltagare i rallylydnad tävlar i en gemensam klass. Vi tävlar med kopplad hund. Domaren får lägga in roliga överraskningar i banan. Dessa är samma för alla.

Om flera ekipage slutar på samma poäng får de gå en separat runda på fyra-fem skyltar. Skyltarna är hemliga fram till banvandringen.

Om det finns möjlighet ska även domare, skrivare och tävlingssekreterare kunna delta.

Domare: Liss-Britt Elegård

Samling kl 9.00 för banvandring. Första start kl 10.00.

Efter KM:s prisutdelning blir det fika och skojtävlingar

Efter prisutdelning ca 12.00 och fikapaus (klubben bjuder), så har vi lite annat skoj som man kan anmäla sig till på plats. Hundbingo, snabbaste hunden, tipsrunda och Nosework. Avslutas ca 14 med prisutdelning för tipsrundan samt snabbaste hunden. Alla tävlingar är endast till för medlemmar och kostar ingenting.

Välkomna!