Vardagslydnad

21751888_1741471219487426_4732167560421004281_n
Mål

Skapa en god kontakt mellan förare och hund, samt en lust att arbeta tillsammans.

Syfte

Att föraren är trygg och har bra kontakt med sin hund i vardagen.

Kurstillfällen

Ingen kurs planerad

Kursavgift

– kronor.

Kursledare

Kursinnehåll praktiskt

Under de teoretiska delarna av kursen pratar vi om vår relation med hunden och de olika roller vi kan ha i vårt hundägarskap. De praktiska momenten har fokus på sådant som vi har nytta av i vardagen, så som sitt/ligg, stanna kvar, gå fint, hundmöten, hälsa-träning, inkallning och avledning. Vi ger också tips på hur vi kan aktivera våra hundar i vardagen.

Tag med

Koppel, belöning (godis/leksak), vattenskål, handduk och ev. täcke.

Kontakt

Kursanmälan skickas via formuläret längre ner på sidan, frågor skickas till Jackis Lannek: jackis.lannek@nlkk.se

Övrigt

Kursen drivs som studiecirkel. Antal platser är begränsat.

Fyll i formuläret för kursanmälan. För att delta i kursen behöver anmälan vara hos oss senast den DD MM och kursen ska vara betald senast den DD MM. Kursavgiften betalar du in på klubbens bankgiro 5425-0154 efter att kursledaren har bekräftat att du har kommit med på kursen.

För att delta i våra kurser ska du vara medlem i NLKK. Medlemsavgiften ska också vara betald senast två veckor före kursstart. Läs mer på fliken ”Bli medlem


Kursanmälan

OBS! Anmälan är bindande.

Dataskyddsförordningen:

GDPR Dataskyddsförodningen är en ny EU-förordning som gäller som lag i Sverige och ersätter PUL –personuppgiftslagen.

För att administrera kurser måste deltagarlistor upprättas som innehåller personuppgifter. När du går kurs hos oss måste du därför enligt den nya förordningen lämna ditt samtycke att vi kan använda dina personuppgifter. Kryssa för medgivande i rutan för detta i anmälningsformuläret.

Kursanmälan

Med min kursanmälan ingår jag ett avtal med NLKK vilket innebär att jag accepterar och godkänner att ovanstående uppgifter kommer att användas av NLKK för upprättande av deltagarlistor samt till underlag för aktivitetsbidrag från Studiefrämjandet.
dog-laptop(1) kopiera

Kommentarer inaktiverade.