Valpkurs

OBS! FULLTECKNAD

Ny kurs startar 9 sept-21. Mejla din intresseanmälan till Margareta Adamsson nedan, så drar vi igång när det finns tillräckligt många för en grupp. När du får besked om att det blir kurs kan du göra anmälan.

Mål

Hundägare ska få grundläggande kunskap att utbilda valp/unghund i vardagslydnad.

Syfte

Kursen syftar till att förebygga oönskade beteenden som på sikt kan leda till problem. Hundägaren får grundläggande kunskap i att fostra och träna sin hund på ett lämpligt sätt, så att hunden utvecklas till en harmonisk och välanpassad individ. Hundägaren får också utbildning i hundens skötsel och de bestämmelser en hundägare måste följa.

Ålder på hundar

Från ca 4 månader.

Kurstillfällen

 OBS! På grund av rådande restriktioner endast en människa per hund.

Datum för nästa kursstart  
9 september  
Fyll i formuläret för kursanmälan så kontaktar kursledaren dig!
Kursavgift

1000 kronor.

Kursledare

Margareta Adamsson.

Kursinnehåll praktiskt

Kontaktövningar, nej-övningar
Sitta tyst i bilen
Linförighet, gå fint i koppel
Inkallning
Läggande
Visitation, tandvisning, hantering
Prova på apportering

Kursinnehåll teoretiskt

Ledarskap, relation
Motivation, kroppsspråk, signaler, människa-hund
Hundens sinnen, utveckling
Hunden och lagen
Skötsel och vård

Ta med

Koppel, belöning (godis/leksak), vattenskål, handduk och ev. täcke.

Fika till dig och gärna en stol att sitta på. Klä dig så du kan vara utomhus hela kursen.

Övrigt

Kursen drivs som studiecirkel. Antal platser är begränsat till åtta ekipage. OBS! På grund av covid-19 välkomnar vi bara en människa per valp/unghund och vi håller på tvåmetersregeln.

Fyll i formuläret för kursanmälan. För att delta i kursen behöver anmälan vara hos oss senast den 26/8 och kursen ska vara betald senast den 2/9. Kursavgiften betalar du in på klubbens bankgiro 5425-0154 efter att kursledaren har bekräftat att du kommit med på kursen.

För att delta i våra kurser ska du vara medlem i NLKK. Medlemsavgiften ska också vara betald senast  1 vecka före kursstart. Läs mer på fliken ”Bli medlem

Kontakt

Kursanmälan skickas via formuläret till Margareta Adamsson. Du kan också ringa Margareta på telefonnummer 0175-705 19 eller 070-719 89 26 eller skicka e-post till margareta.adamsson@nlkk.se


Kursanmälan

OBS! Anmälan är bindande.

Dataskyddsförordningen:

GDPR Dataskyddsförodningen är en ny EU-förordning som gäller som lag i Sverige och ersätter PUL –personuppgiftslagen.

För att administrera kurser måste deltagarlistor upprättas som innehåller personuppgifter. När du går kurs hos oss måste du därför enligt den nya förordningen lämna ditt samtycke att vi kan använda dina personuppgifter. Kryssa för medgivande i rutan för detta i anmälningsformuläret.

Kursanmälan

Med min kursanmälan ingår jag ett avtal med NLKK vilket innebär att jag accepterar och godkänner att ovanstående uppgifter kommer att användas av NLKK för upprättande av deltagarlistor samt till underlag för aktivitetsbidrag från Studiefrämjandet.
dog-laptop(1) kopiera

Kommentarer är stängda.