Temadagar/Temakvällar

Utöver kurser anordnar vi regelbundet temakvällar eller temadagar. Under dessa tränar vi under ledning av en av våra instruktörer några utvalda moment. Det kan vara moment från lydnad, rallylydnad, bruks eller nosework. För en del teman behöver vi ha föranmälan, men oftast kan du anmäla dig på plats. Vi brukar också erbjuda gemensam träning med teman klockan 18.00 i samband med vår öppna träning.

Temakvällarna är öppna för våra medlemmar. Du betalar på plats med Swish 123 144 81 82. De teman vi har i samband med öppna träningen kostar inget, men du ska vara medlem.

Planerade temadagar/kvällar:

13 februari: Balansbollsträning med Camilla Grunditz som driver Grunditz tassar. Vi håller till i Norrtälje Hundcenter vid campus. Max fyra ekipage per grupp och vi har planerat för två grupper, en före lunch och en efter lunch. Kostnad 300 kronor per ekipage, som du betalar med Swish när du kommer. Vi håller på 1 1/2-2 timmar och fika ingår. Anmäl intresse till Jackis senast den 6 februari. Det kostar 300 kronor per ekipage. Betalning på plats med Swish till 123 144 81 82.

24 maj: Fota hundar! Joakim Lannek delar med sig av sina tankar om hur man lyckas med fotografering av sin hund. Vi håller till hemma hos Joakim på Gamla Väsbyvägen 51. Samling kl 18.00. Ta med kamera om du har, fika och givetvis din egen hundmodell. Vi är utomhus. Kostnad 150 kronor, som du betalar med Swish till NLKK 123 144 81 82 när du kommer. Max åtta personer, så anmäl ditt intresse senast den 17 maj till Jackis Lannek. jackis.lannek@nlkk.se

26 April, 3 maj och 10 maj har vi temakvällar om viltspår. Läs mer på viltspårsidan.