Rallylydnad

Avancerad klass start 25/8      OBS! FULLTECKNAD

Mål/Syfte

Alla ska känna till och kunna utföra momenten i avancerad klass.

Teori/praktik

SBK:s momentbeskrivningar.

Kurstillfällen:

Onsdagarna 25/8, 1/9, 8/9. 15/9 och 22/9 klockan 18.00-20.15

Kursavgift:

900:-

Kursledare:

Instruktör: Liss-Britt Elegård

Övrigt:

Kursen bedrivs som studiecirkel i samarbete med Studiefrämjandet. Max sex ekipage (minst tre). Ta med koppel, vatten, liggunderlag till hunden. Fika till dig själv. Vi är utomhus håller minst 2 meters avstånd till varandra

Kursanmälan skickas via formuläret nedan till Liss-Britt Elegård eller skicka e-post till liss@stalt.se.

Fyll i formuläret för kursanmälan. För att delta i kursen behöver anmälan vara hos oss senast den 11/8 och kursen ska vara betald senast den 18/8.

För att delta i våra kurser ska du vara medlem i NLKK. Medlemsavgiften ska vara betald  före kursstart. Läs mer på fliken ”Bli medlem”

Betala din kursavgift

Sätt in din kursavgift till bankgiro 5425-0154, betalningsmottagare NLKK. Ange ditt namn på första raden och sedan Rallylydnad  på den andra raden.


Kursanmälan

OBS! Anmälan är bindande.

Dataskyddsförordningen

GDPR Dataskyddsförordningen är en ny EU-förordning som gäller som lag i Sverige och ersätter PUL –personuppgiftslagen.

För att administrera kurser måste deltagarlistor upprättas som innehåller personuppgifter. När du går kurs hos oss måste du därför enligt den nya förordningen lämna ditt samtycke att vi kan använda dina personuppgifter. Kryssa för medgivande i rutan för detta i anmälningsformuläret.

Kursanmälan

Med min kursanmälan ingår jag ett avtal med NLKK vilket innebär att jag accepterar och godkänner att ovanstående uppgifter kommer att användas av NLKK för upprättande av deltagarlistor samt till underlag för aktivitetsbidrag från Studiefrämjandet.
dog-laptop(1) kopiera

Kommentarer är stängda.