Rallylydnad nybörjare

Mål/Syfte

Alla ska kunna läsa och förstå momentbeskrivningarna i rallylydnad. Syftar till att de som önskar ska kunna träna vidare mot tävling.

Teori/praktik

SBK:s regelbok – praktik vid kurstillfällena.

Kurstillfällen

Tid:

Kursavgift:

Kursledare:

Ledare Liss-Britt Elegård och Christina Nyström Holmestad

Övrigt:

Kursen bedrivs som studiecirkel i samarbete med Studiefrämjandet. Max åtta ekipage (minst tre). Ta med vaccinationsintyg, koppel, vatten, liggunderlag till hunden. Fika till dig själv och gärna något att sitta på. Klädsel för att vara utomhus. Hundar får ej tas in i huset.

Kursanmälan skickas via formuläret nedan till Liss-Britt Elegård eller skicka e-post till liss@stalt.se.

Fyll i formuläret för kursanmälan. För att delta i kursen behöver anmälan vara hos oss senast den 28/3 och kursen ska vara betald senast den 4/4.

För att delta i våra kurser ska du vara medlem i NLKK.  Läs mer på fliken Bli medlem

Vi ber dig också ta del av våra vaccinationsregler på sidan Vaccinationsregler NLKK

Betala din kursavgift

Sätt in din kursavgift till bankgiro 5425-0154 efter det att du fått bekräftelse om att du kommit med , betalningsmottagare NLKK. Ange ditt namn på första raden och sedan Rallylydnad på den andra raden.


Kursanmälan

OBS! Anmälan är bindande.

Dataskyddsförordningen

GDPR Dataskyddsförordningen är en ny EU-förordning som gäller som lag i Sverige och ersätter PUL –personuppgiftslagen.

För att administrera kurser måste deltagarlistor upprättas som innehåller personuppgifter. När du går kurs hos oss måste du därför enligt den nya förordningen lämna ditt samtycke att vi kan använda dina personuppgifter.

Kursanmälan

Med min kursanmälan ingår jag ett avtal med NLKK vilket innebär att jag accepterar och godkänner att ovanstående uppgifter kommer att användas av NLKK för upprättande av deltagarlistor samt till underlag för aktivitetsbidrag från Studiefrämjandet.