Allmänlydnad

Kurs planeras till hösten 2021. Info kommer snart

Kurstillfällen

Kursavgift
Kursledare
Kursinnehåll praktiskt

Vi lär in grunderna i sitt, ligg, stå, fot och inkallning.

Övrig

Kursen drivs som studiecirkel. Antal platser är begränsat till sex ekipage. Vi är enbart utomhus och håller på tvåmetersregeln.

Fyll i formuläret för kursanmälan. För att delta i kursen behöver anmälan vara hos oss senast den …och kursen ska vara betald senast den …. Kursavgiften betalar du in på klubbens bankgiro 5425-0154 efter att kursledaren har bekräftat att du har kommit med på kursen.

För att delta i våra kurser ska du vara medlem i NLKK. Medlemsavgiften ska också vara betald senast två veckor före kursstart. Läs mer på fliken ”Bli medlem”. Hunden ska vara vaccinerad enligt SKKs regler.

Ta med

Koppel, belöning (godis/leksak), vattenskål, handduk och ev. täcke. Fika till dig själv, gärna en stol att sitta på.

Kontakt

Kursanmälan skickas via formuläret, frågor skickas till Christina Nyström: christina.nystrom@nlkk.se


Kursanmälan

OBS! Anmälan är bindande.

Dataskyddsförordningen:

GDPR Dataskyddsförodningen är en ny EU-förordning som gäller som lag i Sverige och ersätter PUL –personuppgiftslagen.

För att administrera kurser måste deltagarlistor upprättas som innehåller personuppgifter. När du går kurs hos oss måste du därför enligt den nya förordningen lämna ditt samtycke att vi kan använda dina personuppgifter. Kryssa för medgivande i rutan för detta i anmälningsformuläret.

Kursanmälan

Med min kursanmälan ingår jag ett avtal med NLKK vilket innebär att jag accepterar och godkänner att ovanstående uppgifter kommer att användas av NLKK för upprättande av deltagarlistor samt till underlag för aktivitetsbidrag från Studiefrämjandet.

dog-laptop(1) kopiera

Kommentarer är stängda.