Inkallningskurs

Ingen kurs planeras hösten-21

Den viktiga inkallningen med kontaktövningar. Från sex månader och uppåt.

Mål

Att inkallningen fungerar är ett av de viktigaste momenten i hundens vardag. Det är en förutsättning för att du ska kunna släppa lös din hund. Du ska kunna konkurrera med mötande människor, hundar, cyklister, flyende harar och annat vilt.
I alla situationer ska hunden komma till dig när du påkallar hundens uppmärksamhet med en invallning. Vår inlärning bygger på att hunden väljer att komma till dig istället för att springa fram till mötande hundar eller jaga flyende vilt.
I den här kursen visar vi olika verktyg som hjälper dig i din träning och bygger en god relation mellan dig och din hund.<

Kursdatum/längd:
Kurskostnad:
Instruktör:
Att ta med:
  • Hunden, rastad men inte överaktiverad.
  • Det godaste godis din hund vet. Gärna olika sorter.
  • De tre roligaste leksakerna din hund har, gärna en med snöre.
  • Vatten och ev. något att ligga på. Dig själv på ditt bästa humör.

På grund av rådande pandemi kommer vi enbart att vara utomhus. Vi håller på tvåmetersregeln.
Max 6 deltagare. OBS! Endast en deltagare per hund.

Övrigt:

Kursen drivs som studiecirkel. Fyll i formuläret för kursanälan. För att delta i kursen behöver anmälan vara oss tillhanda senast 25/3 och kursen ska vara betald senast 1/4. Kursavgiften betalar du in på NLKK:s bg 5425-0154 efter att kursledaren bekräftat att du fått plats.

För att delta i våra kurser ska du vara medlem NLKK.Medlemsavgiften ska också vara betald senast två veckor före kursstart. Läs mer på fliken ”Bli medlem”. Hunden ska vara vaccinerad enligt SKK:s regler.

Kontakt:

Kursanmälan sändes via anmälningsformuläret, frågor till kursledaren lena-lundmark@telia.com


Kursanmälan

OBS! Anmälan är bindande.

Dataskyddsförordningen:

GDPR Dataskyddsförodningen är en ny EU-förordning som gäller som lag i Sverige och ersätter PUL –personuppgiftslagen.

För att administrera kurser måste deltagarlistor upprättas som innehåller personuppgifter. När du går kurs hos oss måste du därför enligt den nya förordningen lämna ditt samtycke att vi kan använda dina personuppgifter. Kryssa för medgivande i rutan för detta i anmälningsformuläret.

Kursanmälan

Med min kursanmälan ingår jag ett avtal med NLKK vilket innebär att jag accepterar och godkänner att ovanstående uppgifter kommer att användas av NLKK för upprättande av deltagarlistor samt till underlag för aktivitetsbidrag från Studiefrämjandet.

dog-laptop(1) kopiera

Kommentarer är stängda.