Apporteringskurs

Ingen kurs planerad år 2021. Vi har dock en träningsgrupp för jaktapportering som är öppen för de av våra medlemmar som har spaniels, retrievers eller stående fågelhundar. Kontakta Lena Lundmark eller Jackis Lannek om du vill vara med. Kontaktuppgifter hittar du under fliken styrelsen.

Zita apporterar. Foto J. Lannek
Mål

Att deltagande hundar lär sig apportera dummies och vilt.

Syfte

Att föraren får verktyg för att utbilda sin hund i apportering.

Kurstillfällen

Kursavgift

Kursledare

Kursinnehåll praktiskt

Kursen vänder sig till nybörjare. Vi lär oss grunderna för apportering. Vi går igenom moment som lydnad, inkallning och stadga. Vi tränar med både dummies och vilt. Vi utgår från dig och din hunds nivå.

Ta med

Koppel, belöning (godis/leksak), vattenskål, handduk och ev. täcke.

Kontakt

Kursanmälan skickas via formuläret, frågor skickas till styrelsen@nlkk.

Övrigt

Kursen drivs som studiecirkel. Antal platser är begränsat till sex ekipage.

Fyll i formuläret för kursanmälan. För att delta i kursen behöver anmälan vara hos oss senast den dd mm och kursen ska vara betald senast den dd mm. Kursavgiften betalar du in på klubbens bankgiro 5425-0154 efter att kursledaren har bekräftat att du har kommit med på kursen.

För att delta i våra kurser ska du vara medlem i NLKK. Medlemsavgiften ska också vara betald senast två veckor före kursstart. Läs mer på fliken ”Bli medlem


Kursanmälan

OBS! Anmälan är bindande.

Dataskyddsförordningen:

GDPR Dataskyddsförordningen är en ny EU-förordning som gäller som lag i Sverige och ersätter PUL –personuppgiftslagen.

För att administrera kurser måste deltagarlistor upprättas som innehåller personuppgifter. När du går kurs hos oss måste du därför enligt den nya förordningen lämna ditt samtycke att vi kan använda dina personuppgifter. Kryssa för medgivande i rutan för detta i anmälningsformuläret.

Kursanmälan

Med min kursanmälan ingår jag ett avtal med NLKK vilket innebär att jag accepterar och godkänner att ovanstående uppgifter kommer att användas av NLKK för upprättande av deltagarlistor samt till underlag för aktivitetsbidrag från Studiefrämjandet.

dog-laptop(1) kopiera

Kommentarer är stängda.