Kurser/Aktiviteter

IMG_8272

 Kurser  och aktiviteter 2021

Norrtälje Lokala Kennelklubb håller regelbundet hundkurser och temakvällar/dagar med olika inriktningar för våra medlemmar. Under våren 2021 planerar vi att genomföra valpkurs, inkallningskurs, kurs i fortsättningsklass rallylydnad, unghundskurs (slyngelkurs), fortsättningskurs viltspår, grundkurs viltspår, Skutt och skratt- fysisk aktivering för barnfamiljer med hund, samt löparskolan. Vad som går att genomföra beror givetvis bland annat på pandemin. Vi genomför alla våra kurser i samarbete med Studiefrämjandet.

Något som är öppet även för icke medlemmar är våra uppskattade promenader med teman. Dessa håller vi en gång i månaden i Rimbo respektive Norrtäljetrakten.

IMG_8277

Antal platser på våra kurser och på en del temadagar är begränsat. För att delta i våra kurser ska du vara medlem i NLKK. Är du inte medlem kan du betala in medlemsavgift senast i samband med kursanmälan.
Skicka din intresseanmälan med namn, adress och telefonnummer via formulären på respektive kurssida, där sådant formulär finns. Välj kurs i menyn under rubriken Kurser/aktiviteter eller genom att klicka på kursnamnet ovan. Har du allmänna frågor kring kurser ta kontakt med någon i vår utbildningskommitté. Du hittar kontaktuppgifterna till dem under rubriken OM NLKK.

Kommentarer är stängda.