Inför 2022

Ett annorlunda år går mot sitt slut och vi i styrelsen är i full gång med planering inför nästa år då vi också hoppas på att vi ska kunna hålla ett årsmöte där vi medlemmar kan träffas.

Valberedningen arbetar för fullt och du som medlem är välkommen att hjälpa till. Vill du själv komma med och påverka och arbeta i styrelsen eller känner du någon du vill föreslå, så sänd ett mejl till valberedningens ordförande Christina Nyström-Holmestad. christina.nystrom@nlkk.se

Att arbeta ideellt i NLKK är både roligt och lärorikt. Möjlighet ges också till vidare kunskap och utveckling genom vårt samarbete med Studiefrämjandet.

Information om när och var årsmötet kommer att äga rum kommer senare, så har du inte anmält dig till att få våra nyhetsbrev direkt till din mejl, så anmäl dig här på sidan under “följ” nere till höger, så missar du inget.

Vi ser fram emot ett aktivt och roligt nytt år tillsammans med våra bästa vänner – våra älskade hundar!