Liss-Britt Elegård hedersmedlem

Motivering: Under många år har Liss-Britt Elegård på olika sätt varit engagerad i Norrtälje lokala kennelklubb. Hon har varit och är styrelseledamot, en uppskattad instruktör, tävlingsledare och domare i främst rallylydnad. Hon deltar även flitigt på klubbens öppna träning, där vi allt som oftast ser henne bjuda både på sin kunskap och roliga rallybanor vi alla får träna på.

Liss-Britt personifierar ideellt arbete när det är som bäst! Hon ställer alltid upp med glädje och är en viktig kota i vår klubbs ryggrad. Hon är alltid trevlig och välkomnande mot den som är ny. Många är vi som fått tips av Liss-Britt. Såväl kursdeltagare som tävlanden har fått motta konstruktiv kritik som hjälp till bättre prestationer. Liss-Britt letar hellre lösningar på utmaningar än ser problem. Visst åker man på den öppna träningen när man är nyopererad – bara man får skjuts! Visst kan man gå viltspårkurs med kryckor! Liss-Britt har ett omfattande kynologiskt kunnande. Några av oss tror att hon kan ha glömt mer om hundträning än vad de flesta lär sig under ett helt liv. Trots det är Liss-Britt fantastiskt ödmjuk.

Eftersom Liss-Britt är ett mycket gott föredöme för Norrtälje lokala kennelklubb är det med glädje vi enhälligt har beslutat att tilldela Liss-Britt hedersmedlemskap. Vi är så glada att du tillhör vår lokala kennelklubb.

NLKK 14 november 2020