Årets sista gemensammapromenad

FB_IMG_1575383453246

På lördag den 7 december kl 10.00 inbjuder vi på NLKK till årets sista gemensamma hundpromenad. Vi går i lugn takt ungefär en timme. Du behöver inte vara medlem i NLKK för att följa med. Du behöver inte heller anmäla dig i förväg, bara kom om du kan. Alla är välkomna!
Våra hundar ska vara kopplade och om någon hund har ett gult band på kopplet betyder det att den behöver lite mer avstånd till andra hundar! Vi har ett tema i anslutning till promenaden. Vi tränar hundmöten och platsliggning/platssittning i kopplets längd.
Vi samlas vid hundrastgården, som ligger vid badplatsen Sandbanken i utkanten av Rimbo på väg mot Uppsala. Om man önskar så kan man släppa sin hund lös i den inhägnade rastgården före och/eller efter vår gemensamma promenad. Räkna totalt med 1-2 timmar för aktiviteten.
Hoppas vi ses tillsammans med våra hundar för en trevlig samvaro!
Välkomna såväl nya som ”gamla” hundpromenerare!