Nyhetsbrev augusti 2016

NYHETSBREV NORRTÄLJE LOKALA KENNELKLUBB AUGUSTI 2016
Hej alla klubbmedlemmar!
Hösten närmar sig och våra kurser och andra aktiviteter kommer igång igen efter sommaruppehåll!
Den första Valp- och unghundskursen denna höst startar redan nu på torsdag den 25 augusti kl 18.30-20.30 och kommer att följas av flera kurser så snart tillräckligt antal deltagare har uppnåtts. Kursledare: Margareta Adamsson.
Onsdag den 31/8 kl 18-20 startar Rallylydnadskurs , kombinerad nybörjar- och fortsättningsklass, med nya skyltar. Kursledare: Liss-Britt Elegård.
Torsdag den 15 september kl 18.30 startar Allmänlydnadskurs. Kursledare: Jackis Lannek.
För ytterligare information besök vår hemsida nlkk.se.
KLUBBEN FIRAR 20-ÅRS JUBILEUM I ÅR och det vill vi uppmärksamma genom att erbjuda er alla följande:
Träningstävling i Rallylydnad nybörjare och fortsättningsklass lördagen den 24 september med auktoriserad domare. Anmälningsavgift 50 kr. Anmälan senast den 16 september till tavling@nlkk.se. Ange ditt namn, hundens namn, klass och mankhöjd (fortsättningsklass).
KM i Lydnad och Rallylydnad lördagen den 15 oktober. Anmälan senast den 7 oktober till samma adress som ovan. Ange ditt namn, hundens namn och vilken gren. Denna dag finns det också lotteri och en tipspromenad för alla.
Medlemsavgiften är 150 kr för fullbetalande medlem och 60 kr för ungdomar under 18 år och för familjemedlemmar. Medlemsavgiften betalas per kalenderår 1 januari till 31 december. Påminner om att medlemsavgift ska betalas för deltagande i våra kurser.
Öppen träning för medlemmarna på måndagskvällar från kl 18.00 har kommit igång. Där tränar vi det vi vill och alla hjälps åt. För att veta hur många som kommer är det lättast att kika in på vår facebooksida för att uppdatera sig. Hoppas att vi ses där!
Regler för allas trevnad: Endast träning på grusplanen. Vi får inte använda gräsplanerna. Ställ tillbaka det material man använt. Plocka upp efter din hund. Inga lösa hundar om fotbollen är igång.
Varmt välkomna med er anmälan till våra kurser och tävlingar för en rolig och spännande höst tillsammans med våra kära hundar!
Styrelsen Norrtälje Lokala Kennelklubb