Kallelse till årsmöte

Härmed har vi nöjet att inbjuda samtliga medlemmar till Norrtälje Lokala Kennelklubbs årsmöte söndag den 3/2 2008 klockan 13.00 i Jägarhyddan. Eventuella motioner till årsmötet skall vara styrelsen tillhanda senast den 14 januari 2008. årsmöteshandlingarna kommer att vara tillgängliga från måndag 2008-01-21 på Norrtälje Turistbyrå kl. 10.00-18.00 I anslutning till årsmötet bjuder klubben på smörgås och kaffe/te och vi vill därför att ni anmäler ert deltagande till åsa Sundqvist, 070-402 35 03 Styrelsen hälsar samtliga medlemmar hjärtligt välkomna!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s